Egyéni tanácsadás tesztekkel

Mire jó a személyiségteszt kitöltése, elemzése?

  • Önismeret bővítése
  • Stresszoldás
  • Problémák, konfliktusok hátterében lévő érzelmi folyamatok feltárása
  • Erősségek, gyengeségek feltérképezése
  • Önbizalom növelése
  • pályaorientáció
  • Allergia csökkentése
  • Fogyás, elengedés
  • Félelmek, fóbiák oldása

Stresszoldási technika, mely képessé tesz a múlt érzelmi sérelmeit elengedni, és egy boldogabb életet élni.

A kineziológia összekapcsolja a hagyományos távol keleti elképzelést az energiaáramlásról a nyugati orvostudománnyal. A kineziológiai oldás során izomteszt segítségével találjuk meg a probléma gyökerét, és a megfelelő korrekciót.

A cél az egyensúly megteremtése, az energiagátak, érzelmi blokkok megszűntetése.

Fogantatás – születés – gyermekkor
Stresszoldás kineziológiával

Életünk során folytonos változásokkal találjuk magunkat szemben, melyek feszültség teremtőek, s melyekhez alkalmazkodnunk kell. A múltbéli események egymásra épülnek, generációk probléma-megoldási mintái öröklődnek. A fogantatás, a magzati kor és a születési traumái befolyásolják jelenbeli életünket.

Nem is gondolnánk, hogy a magzati élet és a születésünk körülményei mekkora hatással vannak életünkre.

Vártak, nem vártak? Anyukánk fel volt-e készülve az érkezésünkre a születésünk pillanatában, vagy tele volt szorongásokkal?

A születés maga egy óriási változás az életünkben.

Ha természetes úton jövünk a világra, akkor meg kell küzdenünk érte – át a szülőcsatornán -, ha császárral, akkor kimarad ez a folyamat. Az első 9 hónap alatt az anya-gyerek kapcsolat minősége meghatározza azt, hogy felnőtt korunkban hogyan tudunk kötődni, intimitásba kerülni másokkal.

Gyerekkorunktól állandó elvárások határolnak be bennünket. A hibás életszemlélet, az önmarcangolás, régi sérelmek és kudarcok, alkalmazkodási és beilleszkedési nehézségek, elfojtott vágyak, érzelmek és szorongások következtében testi betegségek kialakulásához vezethetnek.

A kineziológia hatékony megoldást nyújt problémáinak feloldásához, elengedéséhez. Önbizalom, és önértékelési problémák, kapcsolatteremtési nehézségek, fizikai betegségek lelki-érzelmi okai fájdalommentesen oldódnak a kezelés során.

Bővebb információ, bejelentkezés: Palatinus Ildikó +36-30-633-8906