Referenciák

Az erősen versenyző pénzügyi piacon dolgozó multi „magyar leányának” képviselőjeként, ahogy most, úgy egész életemben is emberekkel, értékesítéssel, meggyőzéssel, illetve érdekek finomhangolásával foglalkoztam. Szakmai pályámon több alkalommal értem el önállóan, vagy az általam vezetett csapattal országos szinten is kimagasló eredményeket, úgy hogy közben a kollégáim egymást egymás miatt segítették. Csapatként.

A piac és az igények változásainak felismerésében, az újonnan felmerülő feladatokkal való szembenézéssel, az ezekre adható legeredményesebb válaszok megtalálásában segített számomra rengeteget Ildikó. Nagyon értékesnek tartom a közösen elvégzett munkát és azt hiszem, hogy olyan dolgokat tanultunk egymás által, amire öt év múlva is emlékezni fogunk és öt év múlva is használható tudásként tekintünk vissza a megszerzett tapasztalatokra. Ildikó lényeglátásával és a jó értelemben vett “másként gondolkodásával” mutatott számomra jó példát, az elért eredményem pedig immár nemzetközileg is jónak számítanak, a nehézségek és az akadályok pedig nem zökkentenek ki.

Szakértelme, embersége és alázata jó példa számomra, meleg szívvel ajánlom tanácsadóként, trénerként.

Sós Szabolcs
Palatinus Ildikóval 2011 óta dolgozunk együtt az Assessment Systems Hungary-nél. Partneri együttműködésünk az eltelt időben stratégiai szintre emelkedett a jó hangulatú és szakmailag kiváló munka miatt. Ildikóval különösen jó együtt dolgozni, mert mind a személyiségpszichológia, mind a munkapszichológia terén érzékenységgel és türelemmel fordul az emberek felé, szakmai kérdésekben gyakran kikéri mások véleményét is, hogy a legjobbat biztosítsa. Az ügyfelek irányába megértés és higgadtság jellemzi, minden esetben a legtöbbet hozza ki a profilokból, fejlesztései egyénre szabottak és minden esetben hatásosak.
Vállalatom egy új belépője, illetve középvezetője számára rendeltem teszteket, kérdéses volt számomra, hogy együtt tudnak-e dolgozni, mivel feszültséget tapasztaltam a munkájuk során. Ildikó a teszt alapján nagyon hasznos információkkal látott el, melyeket a gyakorlatba átültetve megoldást találtam a problémára.

Ajánlom a tesztet, ha az alkalmazottak képességeiről, személyes adottságairól szeretnének információt kapni. Pl. pozícióváltásnál, vagy új belépő felvétele előtt.

Gyulai Krisztina, Incon-Logistic Kft.
A cégünknél folyamatban lévő szervezetfejlesztés egyik fontos lépcsőfoka a vezetőink vizsgálata is. A PMH Tanácsadás által kiértékelt személyiségtesztem eredményeként objektív és egyértelmű visszajelzést kaptam személyiségemről, vezetői értékeimről.Ildikó a teszt kiértékelése során felhívta arra is a figyelmemet, melyek azok az esetlegesen fejlesztendő személyiségjegyeim, kompetenciáim, melyekre érdemes a jövőben tudatosabban odafigyelnem.
Király Csilla, Koordinációs vezető, euCSOPORT
Ildikót egy vállalati szervezetfejlesztés kapcsán ismertem meg. Fél éven át dolgoztunk együtt, és a számos felmérés, tréning és fejlesztési nap kapcsán valódi, használható megoldásokat kaptunk, amelynek pozitív hatása a cégben ma is érezhető. Már az előzetes felmérések során kiderült, hogy empatikus készsége, tapasztalata révén gyorsan tudtunk haladni a problémák feltárásával, így rövid időn belül eljutottunk a megoldási alternatívákhoz. Ildikó nem egy előre gyártott, sablonszerű rendszert és a hozzá kapcsolódó tréningeket vezette be a cégnél, hanem együtt gondolkodott velünk, és egy olyan megoldáshoz vezetett el bennünket, amely teljesen cég specifikus. Ez tette lehetővé, hogy az eredményeket a mindennapi gyakorlata is gyorsan és hatékonyan bevezessük, és ezáltal még jobb eredményeket érjünk el a napi munkában és a stratégiai tervezés terén.
T.G
Ildikóval prezentációs technikákban, és szervezetfejlesztésben dolgoztunk együtt. A hitelesség, és a hatékonyság jellemezte. Nem volt olyan szervezeti-vagy személyiségfejlesztési kérdés, amiben ne tudott volna segíteni, de olyan többször volt, hogy tudta, mit fogok kérdezni.
Dely Tamás, KKV Szakmai magazin
Nincs olyan ember, akinek az életében még ne lett volna nehéz helyzet, kemény tárgyalás, ami előtt napokig gyomorgörcs kínozza, éjjel felriad álmából, hogyan fog lezajlani, Ildikó „Hogyan készüljünk fel egy nehéz tárgyalásra?” című előadásában megtudhattuk azokat az alapigazságokat és apró trükköket, amelyekkel sokkal könnyebben tudjuk az ilyen helyzeteket kezelni. Nagyon tartalmas és lényegre törő előadás volt..Köszönet érte! …s most már jöhetnek a nehéz tárgyalások…
dr. Sallai Csilla, Könyvelői Tagozat vezetője, Magyar Könyvvizsgálói Kamara
Ildivel nagyon jó együtt dolgozni mert nem csupán szakértelme meggyőző, de személyében egy megértő, odafigyelő, kedves embert ismerhettem meg. Minden résztvevőre odafigyel és remek hangulatot teremt a tréningeken, ami szerintem igazán fontos.
Tánczos Zsuzsanna, Support & Development Manager, SimTeam Kft.
Az Ildikó által képviselt módszertannak hála megerősítést nyertek azok a sejtéseink, amiket vezetőként már éreztünk 1-1 kollégánk felől, de nem voltunk benne biztosak. Ezzel elértük, hogy a megfelelő pozícióra a megfelelő embert állítsuk be és ne fussunk meg felesleges köröket. Így időt és pénzt spóroltunk meg. A személyes coachingok alkalmával pedig útmutatást kaptunk arra, hogy az operatív munkából hogyan tudunk jó vezetőkké válni. Mikor, mit és kinek delegáljunk.
Kovács Krisztián, ügyvezető, Fókusz Computer Kft.