Visszajelzések

Ildikót egy közös ismerősünk ajánlásával ismertük meg. Kisbabát szerettünk volna, de éveken keresztül sikertelenül próbálkoztunk. Természetesen túl voltunk már “orvosi segítségeken”, mindaddig eredménytelenül.
Párommal közösen vettünk részt az első beszélgetésen, majd személyre szabottan dolgoztunk tovább. A második találkozáskor megtalálta a nehézségeket, amiket hamar, célorientáltan sikerült megoldanunk.
Ildikónak is köszönhető, hogy ezek után nem sokkal egy gyönyörű kisbabát adott nekünk az élet. Köszönjük!
Anna és József
Ildikót életem egyik legmélyebb pontján sodorta utamba a Jó Sorsom (vagy a Jóisten…) Nehezen boldogultam az életemmel akkoriban, nem találtam magam, a helyem, elvesztek a céljaim és nem értettem, mi miért történik velem.
Sok érdekes és intenzív élményben volt részem, sokat sírtam, megkönnyebbültem és kezdtek helyrejönni a dolgaim. Találkozásaink hatására kicsit más szemmel néztem a világot – s minő csoda! – a világ is más szemmel kezdett rám visszanézni. Sőt, a tükörképem is!
Én a mai napig ennek tudom be, hogy készen lettem egy tartós kapcsolatra, hogy megismertem a férjem. Ennek már jó pár éve, a kisfiunk már nagy… Happy End :)
Éva
Összetett problémahalmazzal érkeztem Ildikóhoz. Ezek a tudatalatti gondolati- és viselkedési minták az életem több területét igencsak megnehezítették. Többek között önbizalomhiány, megfeleléskényszer, túlzott perfekcionizmus, stb. és ezekből fakadó testi-, lelki- és kapcsolati nehézségek. Az Ildikó által alkalmazott technikák (feltáró beszélgetés, családállítás, oldás, vezetett meditáció, stb.) és házi feladatok 🙂 segítségével immáron több olyan mintától szabadultam meg, amik gátolták a fejlődésemet. Az eredmény: megerősödött az önbizalmam, jobban szeretem magamat és ezáltal másokra is nyitottabb vagyok, többet tudok nekik adni. Jobb lett a szüleimmel való kapcsolatom, képes lettem egy egyre fejlődő, boldog párkapcsolatot fenntartani, és általában lazább, oldottabb és rugalmasabb lettem az élettel kapcsolatban.
Sz. András
Ildikóval úgy ismerkedtem meg, mint a Kisherceg a Rókával, napról-napra, lépésről-lépésre közös munkahelyen. Életem legbonyolultabb 10 évében számos gödörből segített ki.
Legjelentősebb, és legmeghatározóbb az volt, amikor néhány oldás révén (meg baráti vállveregetés) sikerült elhitesse velem, hogy képes leszek más környezetben, más emberekkel, főnökökkel dolgozva is megállni a helyem, megfelelni a követelményeknek. Ennek több mint hat éve, és gyakran eszembe jutnak korábbi kétségeim, és az út és a támasz, ami ide vezetett. Megnyugvást ad a tudat, hogy van megoldás az úton elénk kerülő problémákra, és van egy ember, aki ebben segíthet! Biztosan tud, neked is!
Magdi
Egy ismerősön keresztül ismerkedtem össze Ildikóval. Elsőre szimpatikus volt a hozzáállása. Megbeszéltük, hogy elmegyek hozzá oldásra. Ez a találkozás sok rákövetkezendő találkozást jelentett még az életemben. Egy folyamatos munka vette kezdetét, amely során életem különféle területeit vettük célba. Mindig kedvesen fogadott, mindig türelmes volt és mindig találtunk megfelelő időpontot. A házi feladatok közt voltak egyszerűek, voltak meghökkentőek, de utólag mind hasznosnak bizonyultak. Ha végiggondolom az időszakot, hogy mi maradt meg belőle azok közül, amire még most is vissza tudok emlékezni, talán azt tudom mondani, hogy előtte nem volt barátnőm, sosem sikerült összejönnöm senkivel, utána meg lett. Most pedig már a gyerekemmel játszok esténként.
Attila
2007-ben jártam Ildikóhoz kineziológiára, addigra már kb. 3-4 éve küzdöttem állandó orrdugulással, ami mindig olyan helyzetekben jött elő, amikor nem éreztem jól magam, s a szervezetem szépen produkálta a “meg akarok fulladni ebben a helyzetben” című dolgot orrdugulással… Állandóan jártam a gyógyszertárba orrspray-ért…
Ildikó nem túl sokszor volt nálam, pár alkalom elég volt arra, hogy teljes mértékben elmúljon az orrdugulásom, ami 2007 óta egyszer sem jött elő. Nem csak ebben segített az ő “kezelése”, hanem elindított egy olyan úton, hogy merjek többet foglalkozni magammal, merjek kiteljesedni, nőnek lenni, nőiesnek lenni. Azóta kezdtem el zongorázni, dekopázs technikával különböző dísztárgyakat csinálni, futni, s táncórákra is jártam egy ideig, s nem utolsósorban lefogytam 10 kg-ot, s így megint 36-38-as méretű csinos ruhákat tudok hordani. Mindenkinek csak ajánlani tudom őt, az ő “kezeléseit”, tanfolyamait.
Kata
Már az első kineziológiát bemutató internetes oldal átböngészését követően is nagyon érdekesnek találtam az egész rendszert és nem volt kérdéses számomra, hogy elérkezett az idő, hogy a lelki problémáim, zavaraim méllyére ássunk, amire már nagyon nagy szükségem lett volna, de ezidáig nem találtam meg a módját, de a kineziológiát, annyira magaménak éreztem, hogy belevágtunk és Ildikó segítségével elkezdük a családi szálak- viszonyok kibogozását, bevallom nekem sokkoló élmény volt azokkal a dolgokkal szembesülni, amiket valahol nagyon a lelkem mélyén tudtam, de soha nem voltam képes megfogalmazni. Köszönöm az élményt 🙂
Szia Ildikó,

Elérkezettnek érzem az időt, hogy a rengeteg segítséged után, most megpróbáljam egyedül.
December hónapban több dologban is előre léptem. Mind a családommal, mind magánéletben, mint a baráti kapcsolataimban és nem utolsó sorban a munka terén. Sok kérdést sikerült tisztába tennünk és most ezekkel a hátam mögött kezdem az évet.

Köszönöm a rengeted segítséget, amit az elmúlt hónapokban nyújtottál számomra.
Ha egy pillanatig is úgy érzem, hogy nem megy egyedül, azonnal kereslek.

Addig is további sok sikert a munkában!
Üdvözlettel:

Jani
Már az első találkozáskor kiderült, hogy sokkal összetettebb a helyzet annál, mint gondoltam, és seregnyi területet találtunk ahol érdemes lenne a konzultációnk.

Ami miatt “tollat ragadtam” az az eredmények sora volt, amit napokon belül tapasztaltam. A legfontosabb az, hogy bennem teljesen elmosódott az első találkozónkat motiváló esetet körülvevő érzelmi hullám.

Továbbá  .. az ehhez tanult stresszoldást remekül hasznosítom a mindennapokban, sőt tovább is adom kollégáim között, – közösen hasznosítva minden előnyét.

Annamari